Kasım – Aralık ayları arasında dalından koparılan olgunlaşmış mor, mavi, siyah renkteki zeytinler özenle hasat edilir ve gün sonunda bekletilmeden fabrikada sıkıma alınır. 18-23 C arasında 2 fazlı sistemlerde Soğuk Sıkım yöntemiyle zeytinyağlarımız üretilir. Bu üretim şekliyle sağlık için yararlı olan vitaminler, fenolik bileşenler en üst seviyede tutulur. Elde edilen zeytinyağı aromasını ve kokusunu kaybetmemesi için krom tanklarda muhafaza edilir. Olgun hasat zeytinyağında tat, aroma, koku daha yumuşak hissedilir. Çok lezzetli, meyve aromalı ve düşük asitli bu zeytinyağı çeşidinin rengi daha koyudur. Özellikle salatalar, soğuk mezeler, sıcak ve soğuk yemeklerinizde gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.